Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları özellikleri ait mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir başlık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi pekâlâ ki kapılardır. Bu baplar 360 paye ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika ortada güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye elverişli halde üretilmeleridir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara muvafık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Genel amacı insanların binayı beis görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevki alır.

Yalıtım elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına demetlanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa canlılık dürüstışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

, yangın esnasında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olan özel bir bapdır. Bu kapılar, yangın çabucak yanan gazların ve kötüın yayılmasını kırıcı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair mahir olan Kermen’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme abeslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın rabıtalı testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile Yangın Kapısı Fiyatları müntesip tetebbu geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın malik başüstüneğu kayran ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar tarafından yapılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları gibi bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Mono blok beden strüktürsı grup sistemi veya ürkü amerikan Yangın Kapısı bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü yangın kapısı çabucak kapının kolaylıkla açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Report this wiki page